Razkrili skrivnosti novega Bonda

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Naslov 24. filmu o agentu Jamesu Bondu je Spectre.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA Lea Seydoux Na novinarski konferenci so razkrili naslov 24. dela najdlje trajajoče filmske serije o najbolj znanem skrivnem agentu vseh časov – Jamesu Bondu!

24. del bo nosil naslov Spectre. Očitno se bo ta del navezoval na film Iz Rusije z ljubeznijo, v katerem je bila ta teroristična organizacija glavni nasprotnik agenta 007.

V vlogi Bonda bomo spet videli Daniela Craiga, Bondovi dekleti bosta Monica Bellucci in Lea Seydoux, glavni negativec pa Christoph Waltz.

Ralpha Fiennesa bomo spet lahko občudovali v vlogi M, Naomie Harris v vlogi Eve Moneypenny, Bena Whishawa kot Q, Rory Kinnear pa bo igral Billa Tannerja.

Film Skyfall, ki ga je režiral dobitnik prestižnega oskarja Sam Mendes (Krožna cesta), ki bo tudi tokrat vihtel režijsko taktirko, je prepričljivo najuspešnejši film iz serije o  Jamesu Bondu. Leta 2012 je po svetu prislužil več kot 1,2 milijarde dolarjev, kar ni doslej uspelo niti enemu nadaljevanju. Poleg tega je to prvi film, ki je v Veliki Britaniji v kinu priigral prek sto milijonov funtov.

James Bond je prepričljivo najdlje trajajoča in ena od najuspešnejših filmskih franšiz v zgodovini. Do danes je nastalo že 23 filmov. 24. del bodo začeli snemati v ponedeljek, 8.decembra. 
Novi, 24. del franšize o Jamesu Bondu, v domača in svetovna kina prihaja 5. novembra 2015.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.