Razkrili vzrok smrti igralca Seana Conneryja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Razkrili vsebino mrliškega lista.
Oglej si celoten članek

31. oktobra je na Bahamih umrl škotski igralec Sean Connery, ki je dočakal 90 let. Njegova žena je po smrti razkrila, da je imel demenco. "To ni bilo več življenje. Ni se več mogel izražati. Vsaj v spanju je umrl, bilo je mirno. Ves čas sem bila ob njem. To si je želel,“ je povedala Micheline.

Portal TMZ je sedaj objavil igralčev mrliški list. Connery je umrl zaradi odpovedi dihal, ki je nastala kot posledica pljučnice, odkrili pa so tudi atrijsko fibrilacijo, neenakomerno bitje srca. 

Conneryja si bomo zapomnili po številnih filmskih hitih, najbolj pa zagotovo po vlogi Jamesa Bonda, ki ga je upodobil v kar šestih filmih te franšize.

"To ni bilo življenje" Conneryjeva zadnja fotografija ob sinu vas bo ganila

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:06 3. December 2020.

    No pa imam le nekaj skupnega z Bondom !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.