Razkrit Tupacov porno posnetek

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Tudi preminuli Tupac Shakur ima svoj posnetek seksa, v katerem ga neznano dekle oralno zadovoljuje, medtem ko on poje in pleše.
Oglej si celoten članek

Pojavil se je petminutni posnetek, ki prikazuje Tupac Shakurja pet let pred smrtjo, ko s spuščenimi hlačami vstopi v sobo na neki hišni zabavi ter si poje in pleše ob svoji glasbi. K njemu pristopi neznanka in ga začne oralno zadovoljevati. V videu se pojavi tudi Money B, ki se pogovarja in nazdravlja s Tupacom, medtem ko ga dekle še vedno zadovoljuje.

Posnetek slavnega raperja, ki je umrl pod strelnimi ranami leta 1996, vendar navkljub temu še vedno ostaja eden najbolj priljubljenih raperjev vseh časov, naj bi se kmalu pojavil na dražbi.

Tupac sicer ni prvi, ki se je znašel v podobnem položaju. Lani se je v javnosti znašel posnetek seksa nekdanje playboyeve zajčice Kendre Wilkinson, ki ga je posnela s takratnim fantom Justinom Fryeom pri zgolj 18 letih. Paris Hilton se je snemala med seksom z nekdanjim partnerjem Rickom Salomonom, njune spolne radosti pa so bile objavljene leta 2004 pod naslovom Night in Paris. Od leta 2007 je v prodaji tudi posnetek seksa Kim Kardashian z Ray J-jem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.