Razkrita skrivnost hišne pomočnice pokojnega zvezdnika

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ona ga je našla v kopalni kadi.
Oglej si celoten članek

Glasbenik Aaron Carter je pred dobrim tednom za vedno zaprl oči. Kot kaže je utonil v svoji kopalni kadi, v kateri ga je našla gospodinjska pomočnica. Ta se je v njegovo vilo vselila pred slabimi tremi tedni, prej je živela na cesti.

Kot se je razvedelo, so oblasti Aaronu in njegovi zaročenki Melanie odvzeli skrbništvo nad skoraj eno leto starim sinom Princem, ki živi pri svoji babici. Ko je par pred kratkim odpotoval k sinu, se je v soseski, v kateri živita, zgodilo več vlomov. Pevčev prijatelj mu je predlagal, naj si najde nekoga, ki bo pazil na hišo, in mu predlagal znanko, ki jo je spoznal v cerkvi.

Ker je ta znanka živela na cesti, jo je 34-letni zvezdnik povabil v svoj dom. Sklenila sta dogovor, da bo v zameno za streho nad glavo njegova hišna pomočnica.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.