Razkritja iz Bele hiše: Bali so se Michelle Obama

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nekdanja sodelavka Baracka Obame razkrila podrobnosti iz Bele hiše.
Oglej si celoten članek

Alyssa Mastromonaco, ki je z nekdanjim predsednikom ZDA sodelovala že pred njegovo selitvijo v Washington, je v intervjuju za Times razkrila nekaj podrobnosti iz Bele hiše. Med drugim je izjavila, da je Obama res prijeten in zabaven človek, manj prijetna pa naj bi bila njegova žena Michelle Obama. "Ona je bila šefica,“ je povedala Mastromonaco, ki je v Beli hiši skrbela za predsednikova potovanja. "Če je bil Obama jezen nate, si si rekel: 'OK.' Če je bila ona jezna nate … Če si mislil, da ima razlog, da je jezna nate, pa si pomislil: 'Sem v velikih težavah.',“ je razkrila 41-letnica.

Predsednik Obama se je s svojimi sodelavci dobro razumel. Mastromonaco je z javnostjo delila tudi zgodbico o tem, da ji je Obama poskušal pomagati na ljubezenskem področju, in sicer v času, ko je bil še guverner. Nekoč je opazil, da se eden od sodelavcev guvernerja Toma Harkina zanima zanjo, zato ji je zagrozil, da mu bo, če tega ne bo storila sama, kar on napisal sporočilo. Ker je vedela, da je Obama res dovolj navihan, da bi grožnjo izpolnil, je mladeniču raje pisala sama in res sta po tem odšla na nekaj zmenkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:10 4. Avgust 2017.

    Članek ne zasluži komentarja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.