Razlika med spoloma potrjena

Foto: Žurnal24 Ženske za avtomobile ne zapravljajo.
Neka nemška raziskava je potrdila, da pri vožnji avtomobilov obstajajo razlike med spoloma.
Oglej si celoten članek

Raziskavo so opravili med 150.000 lastniki avtomobilskega zavarovanja in ugotovili, da le 16 odstotkov moških dovoli prijateljem voziti svoj avtomobil, medtem ko je takšnih žensk 25 odstotkov. Moški raje sedejo za volan dražjega avtomobila kot pa avtomobila, ki je v lasti ženske.

Le dva odstotka žensk se odločita za nakup avtomobila, ki je dražji od 50.000 evrov, medtem ko je takih moških 5,1 odstotka. Moški vodijo tudi pri številu prevoženih kilometrov, saj nemški vozniki na leto prevozijo med 12.000 in 30.000 kilometrov, medtem ko 60 odstotkov žensk prevozi manj kot 12.000.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.