Razlika med Trumpom in petimi drugimi predsedniki v eni fotografiji

Foto: Epa donald trump
Verjetno ste to opazili že sami, kajne?
Oglej si celoten članek

To, kakšen odnos ima ameriški predsednik Donald Trump do žensk in svoje žene Melanie je že znano. O tem se je veliko pisalo po vseh svetovnih medijih, zdaj pa se je na Twitterju pojavila še ena nova, zelo zanimiva fotografija.

Video Tako je Melania Trumpu pokazala, kaj si misli

Yashar Ali, novinar New York Magazina, je na svojem profilu objavil kolaž fotografij, kjer so John F. Kennedy z ženo Jackie, Ronald Reagan z ženo Nancy, Bill Clinton in Hilary, George W. Bush z ženo Lauro, Barack in Michelle Obama in nazadnje Donald in Melania Trump.

Magazin Melania spet osramotila Donalda

Yashar je pod kolažem zapisal: "Šest različnih predsednikov." Na fotografiji vsi nekdanji predsedniki hodijo ob ženi, jo držijo za roko, Kennedy pa je Jackie celo pustil, da je šla pred njim. In Trump? Ta je Melanio pustil daleč za seboj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.