Razlog za njuno poroko je tragičen

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Natalie Britvich iz Pensilvanije je s pomočjo someščanov svojemu fantu izpolnila srčno željo.
Oglej si celoten članek

Iz ZDA prihaja ganljiva zgodba mladega para. 18-letni Luke Blanock ima kostnega raka. Prestal je že 24 kemoterapij, a se je bolezen kljub temu razširila. Zanj obstaja le malo upanja, zato se je njegovo dekle, Natalie Britvich, odločilo, da mu čim prej izpolni srčno željo in se z njim poroči.

Ker družini mladega para ves denar vlagata v mladeničevo zdravljenje, je Natalie in Luku pri financiranju poroke pomagalo celo mesto Canonsburg, ki šteje 9000 prebivalcev. "Ljudem, ki so nam s trdim delom omogočili ta prečudoviti dan, se ne moremo dovolj zahvaliti,“ je na spletni strani, kjer za Luka zbirajo donacije, zapisala družina  Blanock, na poroki pa je imel najbolj ganljiv govor Lukov brat Pierce: "Ljubezen daje upanje. Ljubezen je neustrašna. Ljubezen grenke stvari spreminja v sladke, bakrene pa v zlato. Luke in Natalie sta našla zlato.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.