Razlogi za konec Toma in Katie

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Katie Holmes naj bi zakon s Tomom želela končati zaradi več razlogov.
Oglej si celoten članek

Katiejini prijatelji pojasnjujejo, da se je konec pripravljal že dlje časa. Medtem ko Tom pravi, da ni slutil ničesar, ter da je šokiran nad Katiejino odločitvijo, je bila 33-letna igralka že nekaj časa prepričana, da to ni več razmerje, v katerem želi biti.

Ni imela kariere

Eden izmed razlogov naj bi bila želja po karieri. Katie je ves čas živela v Tomovi senci, njena kariera ni šla nikamor. Vmes je sicer posnela serijo o Kennedyjevih, a menda si zvezdnica želi veliko več. "Želi se osredotočiti na igranje, česar v zakonu s Tomom ni mogla početi. Trenutno že snema nek film, dogovarja pa se še za enega."

Prepirala sta se zaradi vzgoje

Razhajanje v vzgoji hčerke Suri je bil drug problem. "Katie in Tom imata zelo različne poglede na vzgojo. Katie si želi, da bi Suri hodila v šolo z drugimi otroci in bila deležena enake vzgoje kot ostali, medtem ko Tom vztraja pri privatnih šolah," je razkril vir in dodal: "Tom noče biti strog in ne želi disciplinirati Suri, Katie pa meni, da je ravno to zelo pomembno. Tom Suri obravnava kot odraslo osebo, Katie pa jo ima za šestletno punčko, kar dejansko tudi je. In to jima je povzročalo hude težave. Ravno zato si želi polno skrbništvo."

Ni odobravala scientologije

Tretji razlog naj bi bila scientologija, kateri je Tom privržen že vrsto let, Katie pa ji ni predana. "Nikoli ni bila povsem za scientologijo, čeprav je sprejela to vero. Zdaj pa se boji, da bo Tom vanjo potegnil tudi Suri, saj prihaja v leta, ko naj bi scientologija postala velik del njenega življenja, Katie pa tega ne odobrava."

Izgubila je samo sebe

Največji razlog za Katiejino odločitev pa naj bi bil Tomov nenehen nadzor nad njo. Katie je čutila, da se spreminja v robota, da je izgubila samo sebe, ter da je njuno razmerje postalo pretežko. "Katie ima čudovito osebnost, včasih je bila pogumna in energična. S Tomom pa je postala dolgočasna in povsem druga oseba. Očitno se je naveličala tega." To bi znali potrditi tudi njeni starši, ki sta menda žalostna zaradi ločitve, a vesela, da bosta spet dobila svojo hčerko nazaj. Martin in Kathleen Holmes menda nikoli nista odobravala njune poroke, zato zdaj čutita veliko olajšanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.