Razlogi, zakaj so ženskam všeč plešasti moški

Foto: Profimedia Dwayne Johnson
Svoj primanjkljaj so moški spremenili v seksi orožje.
Oglej si celoten članek

Čeprav se veliko moških težko spopada z izgubo las, na to ženske gledajo povsem drugače. Psychology Today piše, da je kar nekaj raziskav dokazalo, da so ženske nad plešastimi moškimi navdušene in da se jim zdijo zelo seksi, šarmantni in očarljivi. Anketa, o kateri piše srbski Telegraf, pa je dala kar nekaj zanimivih odgovorov žensk, ki se jim plešasti moški zdijo izjemno seksi.

  • "Plešasti moški so pravi moški. Vsaj vem, da se ne zabavam z otrokom."

  • "Raven higiene je pri plešastih moških zelo visoka. So urejeni, redno se brijejo in imajo več razumevanja za ženske navade in potrebe, kot je na primer depilacija."

  • "Kape in klobuki so njihovi najboljši prijatelji. Odlično jim pristajajo."

  • "Obožujem moške, ki so svojo prešavost spremenili v seksi orožje."

  • "Delujejo bolj dominantno."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:54 25. November 2017.

    Raziskavo so pa delali plešci ? Hahaha

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.