Razočarana M.I.A.

Foto: Žurnal24 Kljub razočaranju bo M.I.A. morala nastopiti.
Pevka M.I.A., ki je pred kratkim postala mamica, je žalostna, ker ne bo nastopila ob boku skupine Beastie Boys.
Oglej si celoten članek

Na prihajajočem glasbenem festivalu v San Franciscu bo nastopila mlada mamica, ki je to poletje navduševala s hitom Paper Planes. Za nastop pa se je, kot pravi sama, odločila zgolj zaradi legendarnih Beastie Boysov, ki bi prav tako morali nastopati na festivalu.

Vendar je hip hop trio moral svoj nastop odpovedati, v kar jih je prisilila bolezen člana. Adamu Yauchu so julija odkrili raka na žlezi slinavki. Namesto njih bo nastopila komična rock skupina Tenacious D.

Razočarana M.I.A. je na svojo twitter stran zapisala: "Vabilo na festival sem sprejela, ker so bili za glavne zvezde predvideni Beastisi. Ne morem verjeti, da jih bodo zamenjali s Tenacious D. A če zdaj ne nastopim, me bodo tožili. A ste resni? Tenacious D po mojem nastopu?"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.