Razočaranje nad filmom Petdeset odtenkov sive

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Gledalci so pričakovali vroče prizore …
Oglej si celoten članek

Oboževalci erotične trilogije Petdeset odtenkov sive bodo morali na film počakati do leta 2015. Nekateri srečneži pa so si ga lahko na konvenciji CinemaCon že ogledali.

Kot poročajo, so bili gledalci in tudi predstavniki medijev nad filmskim izdelkom izjemno razočarani. Pričakovali so vroče sadomazohistične prizore, takšne, kot jih je pisateljica opisala v knjigah, a so se filmarji seksa očitno vzdržali.

Gledalci so se na Twitterju med drugim pritožili, da sta se Ana (Dakota Johnson) in Christian (Jamie Dornan) le gledala, o spolnosti "pa ne duha ne sluha". Po njihovem mnenju gre zgolj za "sfrizirano" različico Čednega dekleta.

Ali bo produkcijska hiša Universal po teh kritikah film "obogatil" se seksom, ni znano. Čisto mogoče pa je, da prvim gledalcem niso želeli pokazati vsega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.