Razposajeni zvezdniki v kostumih

Foto: Žurnal24 Igralka Liv Tyler je navdušila s kostumom. Foto: Žurnal24 Josh Kelley in Katherine Heigl si letos nista dala opravka s kostumi. Foto: Žurnal24 Josh Kelley in Katherine Heigl si letos nista dala opravka s kostumi. Foto: Žurnal24 Igralec Chris Noth in njegovo dekle Tara Wilson sta sinčka oblekla v Spidermana. Foto: Žurnal24 Chris se je našemil v Buzza Lightyeara, animiranega junaka iz Disneyjeve risanke Foto: Žurnal24 Tara pa je bila čarovnica. Foto: Žurnal24 Calista se je oblekla v pujsko Miss Piggy iz priljubljene oddaje Muppet Show. Foto: Žurnal24 Calista se je oblekla v pujsko Miss Piggy iz priljubljene oddaje Muppet Show. Foto: Žurnal24 Kate je bila oblečena v Frankensteinovo nevesto, Len pa je bil Frankenstein. Foto: Žurnal24 Kate je bila oblečena v Frankensteinovo nevesto, Len pa je bil Frankenstein. Foto: Žurnal24 Igralka Alyson Hannigan se je skupaj z možem Alexioms Denisofom in njuno hčerko Foto: Žurnal24 Igralka Alyson Hannigan se je skupaj z možem Alexioms Denisofom in njuno hčerko Foto: Žurnal24 Igralka Alyson Hannigan se je skupaj z možem Alexioms Denisofom in njuno hčerko Foto: Žurnal24 Igralka Liv Tyler je navdušila s kostumom. Foto: Žurnal24 Svojega sina Mila pa je oblekla v hudička. Foto: Žurnal24 Svojega sina Mila pa je oblekla v hudička. Foto: Žurnal24 Kimora Lee se je skupaj s tremi našemljenimi otroci odpravila na ulico. Foto: Žurnal24 Kimora Lee se je skupaj s tremi našemljenimi otroci odpravila na ulico. Foto: Žurnal24 Kimora Lee se je skupaj s tremi našemljenimi otroci odpravila na ulico. Foto: Žurnal24 Harrison Ford, Calista Flockhart in njun sin Liam so se tudi to leto potrudili s Foto: Žurnal24 Harrison pa se je to leto našemil v nuno. Foto: Žurnal24 Tudi igralka Sarah Michelle Gellar se s hčerkico Charlotte praznovala noč čarovn Foto: Žurnal24 Tudi igralka Sarah Michelle Gellar se s hčerkico Charlotte praznovala noč čarovn Foto: Žurnal24 Kate Beckinsale in njen soprog Len Wiseman sta se skupaj s hčerko Lily Mo Sheen Foto: Žurnal24 Kate Beckinsale in njen soprog Len Wiseman sta se skupaj s hčerko Lily Mo Sheen
Nekaterim zvezdnikom noč čarovnic pomeni veliko, zato se na ta praznik pripravljajo več dni. V galeriji si oglejte, kateri zvezdniki so se našemljeni v zanimive kostume na ulice odpravili z otroki.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.