Razšel se je še en naš znani par

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Naša igralca sta se očitno odločila za ločeni poti.
Oglej si celoten članek

Igralka Saša Pavlin Stošić, ki jo je širno občinstvo spoznalo v seriji Usodno vino, in igralec Uroš Fürst sta se po dveh letih romance menda odločila, da odideta vsak svojo pot, poroča revija Zvezde. Saša in Uroš sta se zaljubila na delovnem mestu, saj sta oba člana ljubljanske Drame, prav na teh hodnikih pa so govorice o njunem razhodu vse glasnejše.

Marsikoga je to tudi presenetilo, saj sta 30-letna igralka in 44-letni igralec veljala za zelo harmoničen par. Očitno pa Saši zveze z igralskimi kolegi, ki so tudi njeni sodelavci, niso usojene, saj je pred Urošom hodila z igralcem Mihom Rodmanom, ki je bil prav tako kot ona član igralske zasedbe Usodnega vina.

Foto: Mediaspeed Saša Pavlin Stošić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:32 22. Januar 2019.

    Bi rekel človek,da ji je vloga v Usodnem vinu pisana na kožo...

  • 18:00 21. Januar 2019.

    Saša Pavlin Stosić misli, da je huda, ker leta iz cveta na cvet. Še ena željna pozornosti.

  • 14:03 21. Januar 2019.

    Kaj pa naj s starim decem pocne...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.