Razšel se je še en slavni parček

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Pevka Nicole Scherzinger in formulaš Lewis Hamilton sta se po poročanju britanskih medijev zdaj dokončno razšla. Razlog za konec naj bi bila njuna prenatrpana urnika.
Oglej si celoten članek

Nicole in Lewis sta bila skupaj pet let, vmes sta se večkrat razšla, a tokrat naj bi bilo zares konec. Njuno razmerje naj bi šlo po gobe zaradi prenatrpanih urnikov, zaradi česar zvezdnika skorajda nista preživljala časa skupaj kot par.

Njuni življenji sta povsem ločeni; Nicole živi v ZDA, kjer je povsem predana šovu The X Factor, Lewis pa že lep čas živi v Švici, kjer se osredotoča na kariero dirkača. "Zelo težko je vzdrževati razmerje, če sta le redko v isti državi," je za britanski časnik The Sun povedal neimenovani vir. "Oba se zelo podpirata in se bosta še naprej, a narava njunega dela ju je pač ločila kot par."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.