Raztresen po treh mestih

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Pepel zvezdnika iz muzikala Glee Coryja Monteitha bodo raztrosili po treh mestih.
Oglej si celoten članek

Pepel pevca in igralca Coryja Monteitha bodo raztrosili po Los Angelesu, Vancouvru in Victorii, saj so po besedah njegovega bratranca Richarda Monteitha vsa tri mesta zanj imela poseben pomen. 

"Mislim, da želi Coryjeva mama nekaj pepela raztrositi po različnih krajih, ki jih je imel rad," je Richard povedal za In Touch Weekly in dodal: "Mislim, da ga je hotela upepeliti, da bi njegov pepel lahko raztrosili po Los Angelesu, Vancouvru in Victorii, nekaj pa bi ga obdržali v družini." 

Nadarjenega pevca, ki je zaslovel z vlogo v televizijski seriji Glee, so našli mrtvega 13. julija v hotelski sobi v Vancouvru, obdukcija pa je pokazala, da je zvezdnika, ki je bil star le 31 let, ubila toksična mešanica heroina in alkohola.  

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.