"Razumem jezo žensk"

Foto: Žurnal24 Socialno omrežje, film Davida Fincherja, k nam prihaja naslednji teden. (Foto: K
Socialno omrežje. Scenarist odgovarja na kritike.
Oglej si celoten članek

"Pisal sem o zelo jezni skupini ljudi, ki je sovražno nastrojena proti modrovanju. Ne gre za piflarje, o katerih smo snemali filme v 80. letih. Jezni so, ker gre navijačica še vedno raje na zmenek s športnikom namesto z moškimi, ki danes vodijo svet," se je scenarist Aaron Sorkin odzval na pritožbe, da Socialno omrežje, filmski hit o Facebooku režiserja Davida Fincherja, nespodobno prikazuje ženske.

 

"Ni težko razumeti pametnih žensk, ki bodo ogorčene ob tem, kar bodo videle v filmu, ampak morate razumeti, da sem pisal o zelo specifičnem svetu," je o filmu, ki ga je posnel avtor uspešnic Sedem, Igra in Soba za paniko, še povedal Sorkin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.