Razuzdana Jessica poljubljala prijateljice

Foto: Instagram Jessica Simpson
Foto: Instagram Jessica Simpson
Pevka Jessica Simpson ve, kako se zabavati.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica Jessica Simpson si je v nedeljo zvečer privoščila malce zabave s prijateljicami, s katerimi so se, sodeč po fotografiji z Instagrama, imele več kot odlično. Jessica je namreč objavila fotografijo, na kateri si delijo poljube, ob tem pa je zapisala: "Dekliški večer ... naši moški pa gledajo."

Pevka se je, odkar je postala mama, precej umirila in "žurerski" večeri so postali že prava redkost, zato je Jessica očitno toliko bolj razuzdana, ko se s prijateljicami končno malce pozabava.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:42 12. Marec 2014.

    Sam jezičine si pa niso uvalile...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.