Razvajanje v Mehiki

Foto: Žurnal24 jennifer aniston flynet
Kako veste, da je razmerje resno? Ko se zvezdniški par odpravi na počitnice v Mehiko, postane tudi skeptikom jasno, da gre zares. Jen in John sta uživala v Punta Miti.
Oglej si celoten članek
Jennifer Aniston in John Mayer, ki sta pred dvema mesecema javnosti pokazala, da se med njima nekaj plete, sta se odpravila v Punta Mito, kjer so se v preteklosti že odvijale nore zvezdniške zabave in rojevale nove romance. Jennifer je hišo Joeja Francisa že obiskala v družbi Vincea Vaughna, v isti hiši pa je 45. rojstni dan praznovala Demi Moore.

Tokratni dopust pa ni minil v znamenju velikih zabav, ampak bolj umirjeno. "Jen je pod budnim Johnovim očesom uživala na verandi. Ves čas je skrbel, da ji je bilo udobno," je medijem zaupala priča.

Pred odhodom v Mehiko sta preživela nekaj časa v družbi para Cox-Arquette. Jen je pokazala, da je zveza resna, tudi s tem, da je svojega novega spremljevalca predstavila najboljši prijateljici. Courtney in Jennifer sta se spoznali na snemanju nanizanke Prijatelji in se takoj izvrstno ujeli. Vse kaže, da je tudi John prestal test pri Courtney.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.