Razvajanje z erotično masažo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Za masažno olje lahko uporabite navadno otroško olje, ki naj bo ogreto na sobno ali še nekoliko višjo temperaturo. Pred masažo naj se partnerja oprhata, ne pozabite pa še na nežno glasbo in svečke.
Oglej si celoten članek

Ženske imajo najraje, če se masaža začne pri stopalih, saj so ta po navadi hladnejša in je še posebno prijetno, če se ogrejejo. Pri moških je lahko začetek denimo na ramenih ali hrbtu,” pravi Eva, ki erotične masaže izvaja v salonu Allure.

Posebna pozornost

Dokler je ženska na trebuhu, se posvetite njenim nogam, delu križa in ritki. “Ko se obrne, se najprej posvetite trebuhu, nadaljujte pa pri prsih,” svetuje Eva. “Pri moških je zadaj zelo občutljiv zgornji del nog – notranjost stegen, prostata in moda. Že v tem delu je lahko stvar zelo erotična, ko pa se obrne, se vsekakor posvetite delu trebuha pod pasom.

Masaža lomi lomi

Izjemno sproščajoča masaža je drsenje s celotno podlahtjo oziroma havajska masaža lomi lomi. “Ta je zelo zapeljiva, nežna in je super izbira za začetnike. Pri tej masaži se mišice gladijo in sproščajo, v rokah pa ni treba imeti posebne moči, saj si pomagaš z vsem telesom,” razlaga Eva, ki predlaga, da si ogledate kak filmček na YouTubu.

Zapeljevanje med masažo

  • Tako pri ženski kot moškem je nadvse občutljiv predel vratu, ki ga nežno poljubljajte. “Za ženske je prijetno, če fantje ne spustijo predela rok, in lepo je, če se med masažo prepletejo prsti, pri moških pa je fino, če nežno uporabite nohtke in ga malo, nežno(!) praskate.
  • Za masažno olje lahko uporabite navadno otroško olje, ki naj bo ogreto na sobno ali še nekoliko višjo temperaturo. Pred masažo naj se partnerja oprhata, ne pozabite pa še na nežno glasbo in svečke.
  • Podlaga za masažo mora biti dovolj trda. Najbolje je, če na tla položite blazino in odejo ter ju pokrijete z brisačo.
  • Prostor, kjer boste masirali, mora biti dovolj ogret; optimalna temperatura je 25 stopinj Celzija. Pred masažo si dobro ogrejte roke!
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.