Razvpit srbski par: 22-letnica pravi, da ji je 75-letni mož uničil življenje

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Lepa in mlada, njeni moški pa v jeseni življenja …
Oglej si celoten članek

Milijana Bogdanović je po koncu srbskega resničnostnega šova Parovi, v katerem je sodelovala z bivšim soprogom Milojkom Božićem (75), s katerim sta v postopku ločitve, objavila fotografijo z novim srčnim izbrancem, ki je mlajši kot njen bivši, a še vedno 40 let starejši od 22-letne Milijane. Nenavadna zakonca, ki sta se poročila lansko leto, sta se sicer razšla pred kamerami resničnostnega šova. 

Milijana je povedala, da je svojega novega fanta, 61-letnega Miloša, spoznala v Užiču, odkoder so njeni starši. Golobčka sta se spoznala v lokalu in od takrat sta par. Pravi, da za Milojkom ne joka in da ji je uničil del življenja. Uradno se bosta ločila 2. decembra. 

Foto: Instagram Milijana Bogdanović

Novo na Joongli!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 20:06 19. November 2020.

    Seveda je jasno, da si je gospodično nekdo pač kupil in sedaj oba s tem blefom služita....Tudi jaz si lahko …

  • 11:21 28. Oktober 2020.

    kere droge so to?

  • 10:13 27. Oktober 2020.

    nov ljubimec-za kako dolgo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.