Razvpita protagonistka Ljubezni po domače jo je končno našla tudi sama!

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Ljubezen, seveda …
Oglej si celoten članek

Doroteja Knehtl, ki se je v drugi sezoni šova Ljubezen po domače borila za srce Renata Lužarja, sedaj pa že dve sezoni sodeluje pri spremljevalni oddaji Ljubezen po domače Na kavču, je ljubezen končno našla tudi sama. Kar nekaj časa je bila sicer v "zakompliciranem" razmerju, a kot pravi sama, vse potrebuje svoj čas.

"Ne bom veliko razlagala. Sem v srečnem razmerju, zdaj je res tisto pravo. Skupaj sva že nekaj časa, na začetku je bilo malo zapleteno, a se je izkazalo, da je to to. Treba je dati času čas, da najdeš pravega, a ne bi ga rada izpostavljala, to je moje. Že tako ne morem ostati skrita, on pa ni iz teh vod, je namreč podjetnik," je za zurnal24.si zaupala Doroteja. 

A dolgolaske ne okupira le ljubezen in vloga televizijske komentatorke, temveč je tudi pridna študentka predšolske vzgoje, ki v prostem času tudi veliko dela. "Nisem finoča, primem za vsako delo. Malo je takih. Poleg faksa, delam po 10 ur na dan, tudi čez vikende. Večinoma promocije. Ko diplomiram, pa si želim odpreti zasebni vrtec, pri čemer mi bo pomagal partner," še dodaja Doroteja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.