Razvpiti Slovenki ponudil diamate, da bi se mu pridružila na jahti

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Razkrila, kako bogati in slavni moški ravnajo z mladimi dekleti ...
Oglej si celoten članek

Monell Planin je slovenska lepotica, ki se je rodila v ZDA, a otroštvo preživela pri babici in dedku v Sloveniji. Starleta, ki se želi ukvarjati z modo, je za Balkan Info spregovorila o nespodobnih povabilih, ki jih je bila deležna s strani bogatih poslovnežev in tudi znanih športnikov. 

Monell se je rodila v Las Vegasu, mami in očetu Slovencu, ki je čez lužo dobil dobro poslovno priložnost. Odraščala je v izobilju, dokler oče ni začel kockati in popivati. Takrat je mami prekipelo in z Monell sta se vrnili v Slovenijo, kjer je imela lepo otroštvo. Ko sta babica in dedek umrla, je mama prodala eno izmed nepremičnin in denar podarila Monell, da bi si ta ustvarila svetlo prihodnost, kot je za Balkan Info razkrila slednja. 

Svojo srečo je odšla iskat po svetu in na svojih potovanjih spoznala ogromno moških, ki so ji v zameno za to, da bi postala njihova ljubica, obljubljali bogastvo. "To so bili latinskoameriški igralci, grški bogataši in turški poslovneži. /.../ Najbolje plačani srbski športnik mi je ponudil, da bi bila njegova ljubica," je med drugim razkrila Monell, ki jo je Blakan Info, da bi preveril resničnost njenih navedb, postavil tudi pod poligraf. Svetlolaska ga je uspešno prestala. Pravi, da si je o tem želela spregovoriti, da bi s svojo zgodbo opozorila vse mladenke, naj ne nasedajo mamljivim ponudbam bogatih moških. 

Ne zamudi drugega dela šova JOONGLAA STAR. Tokrat je nekdo razkril, da ljubi oba spola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 19:57 27. Avgust 2020.

    sodobna kurtizana

  • 11:25 27. Avgust 2020.

    Kokr sm dojel ga je fasala zastonj nic ni dobila.Pa ne 1x

  • 10:44 27. Avgust 2020.

    Elitna prostitutka. Res zanimiva in poučna novica. Novinarka je rnnaredila resvizjemno delo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.