Razvrat: Tako se je začel škandal z Mirelo

Foto: Facebook Mirela Lapanović Foto: Facebook Mirela Lapanović Foto: Facebook Mirela Lapanović Foto: Facebook Mirela Lapanović
Objavili so video, kjer je prikazano, kako je potekal večer, ko sta se Mili in Mirela zapletla.
Oglej si celoten članek

Na uradni strani oboževalcev Mirele Lapanović je administrator objavil video, dolg 40 minut, v katerem je prikazano, kako je potekal večer, ko sta se Mili in Mirela zapletla. Administrator je v objavi zapisal: "Dokazi za sodišče, ki jih ni več mogoče izbrisati. /.../ Veliko žensk je posiljenih na enak način in zadrogiranih z drogo GHB. Javilo se nam je veliko deklet, ki so takoj prepoznala obnašanje Mirele in se zjokala, ker so v Mireli videle sebe."

V posnetku se vidi, da se je Mirela branila Milijevih poljubov, ta pa ni in ni odnehal, dokler nista končala v postelji. Mirelini sostaovalci so v večini dogajanje ignorirali, le dve tekmovalki sta opazili, da z Mirelo nekaj ni v redu. Mirela je v opitem stanju padala in se objemala s sotekmovalci.

xxx

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 26

  • 01:34 12. Maj 2017.

    en meter žnabel, pol pa Marela.........bruhaha

  • 00:15 12. Maj 2017.

    a bulmastif tud?

  • 23:23 11. Maj 2017.

    pa kaka nagravžna muska lih sem v ta bordel spada sami primitivci

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.