Rdeča šminka in zadimljene oči

Foto: Žurnal24
Ste rade drzne, opazne in si upate več? Potem so vam jesenski trendi ličenja pisani na kožo. Poigrajte se z barvami in zablestite.
Oglej si celoten članek
Rdeča šminka
To jesen bodo najbolj drzne vaše ustnice. Če si upate, seveda. Zapoved je rdeča šminka v vseh odtenkih. Za še posebno močno poudarjene ustnice izberite šminko v mat barvi. Pred nanosom le-te obvezno uporabite svinčnik za obrobo ustnic, ki naj bo v enakem odtenku kot šminka. Če ne marate močnih barv, izberite glos v odtenku rdeče, ki bo vaše ustnice le rahlo obarval.

Zadimljene oči
Raje pritegnete pozornost s pogledom? Trend so močno zadimljene oči. Pa ne le v črni barvi, kot smo vajeni do sedaj. Poigrajte se z rjavo, sivo, barvo malancane … Popoln učinek boste dosegle s čim več prelivanja barv. Pika na i so seveda močno poudarjene trepalnice. Če ste med srečnicami in imate dolge goste trepalnice, jih poudarite z večkratnim nanosom dobre maskare. Druge si lahko pomagate s trepalnicami v čopkih, za večerni make up poskusite trepalnice v traku. Za konec na veko nanesite tanko eye liner črto. Kadar se odločite za poudarjene oči, pazite na izbiro šminke. Ta naj bo čimbolj naravna, lahko pa poskusite samo z glosom v prozornem odtenku.

Ne glede na to, za katero od zgoraj naštetih možnosti se odločite, nikakor ne smete pozabiti na lička. Obarvajte jih v oranžnem odtenku s pridihom rožnate. Vaša polt bo videti sveža in mladostna.

Trende nam je zaupala vizažistka Petra Hartman.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.