Rdeča zimska lička

Foto: Žurnal24 ženska, lepotica, mraz
Rdečica. Zavarujte svoj obraz pred ostrim zimskim mrazom.
Oglej si celoten članek

Obraz. Koža obraza je pozimi še posebno na udaru, saj v mrazu hitro postane lisasta in pordeči. Da bi se izognili rdeči in pekoči koži, jo morate ustrezno zavarovati z zaščitnimi kremami in je ne smete izpostavljati grobim posegom, kakršni so pilingi in raskave stare brisače.

Najbolje je, da si privoščite izdatno masko in se pred vsakim izhodom iz hiše zaščitite s hranljivo kremo. Izkoristite noč: negovalne nočne kreme so v zimskem času kot nalašč za regeneracijo kože. Pozornost je treba posvetiti tudi prehrani, ki mora biti bogata z nenasičenimi maščobnimi kislinami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.