Rebeka Dremelj kot Jovanka Broz

Foto: Facebook Rebeka Dremelj
Foto: Facebook Rebeka Dremelj
Naša pevka se je tik pred izidom nove pesmi malce pošalila in na Facebooku objavila fotografijo sebe kot Jovanke Broz.
Oglej si celoten članek

"Danes dobila mix nove pesmi na prvo poslušanje...čist happy:-))) No, v pesmi omenjam tudi tegale prjatlčka tukaj zraven mene....:-):-):-)Komaj čakam, da jo delim z vami!!!!" je Rebeka včeraj napisala na svojem profilu na Facebooku in zraven objavila fotografijo Josipa Broza - Tita, ki jo je obdelala tako, da poleg njena ne sedi njegova žena Jovanka, temveč kar Rebeka. Kako vam je všeč njena fotomontaža?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 20:39 15. Oktober 2013.

    Pučka glupa , da glupa , glej da jest teb ne bom glavo zamenu !

  • 13:28 8. Oktober 2013.

    krava kravasta.

  • 23:21 2. Oktober 2013.

    Očitno ni slišala, da je Jovanka na smrtni postelji. Sicer pa poglejte članek "Natalija o rivalstvu z Rebeko", kjer Rebeka …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.