Rebeka Dremelj po padcu v bolečinah

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Naša priljubljena pevka Rebeka Dremelj je imela včeraj manjšo nezgodo.
Oglej si celoten članek

Rebeka Dremelj je svoje oboževalce sinoči presenetila z napisom na Facebooku: "Bravo jaz!!! Nerodni, pač nikoli nismo bili spretni:(((((" Ker smo se hoteli prepričati, da s pevko ni kaj hujšega, smo jo poklicali in povprašali o počutju. Razložila nam je, da je doma padla po stopnicah, a se je na srečo vse dobro končalo in jo je odnesla le z nekaj modricami. "Nič drastičnega. Zdaj malo šepam, ampak to ne pomeni, da danes ne bom šla na nastop. Pač bom malo manj živahna kot po navadi."

Rebeka nam je še zaupala, da se je udarila v hrbet in trtico, vendar zaradi udarca ni bilo treba obiskati zdravnika. Nam pa je v šali povedala, da se ji to zgodi ravno takrat, ko je najmanj aktivna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 18:00 19. Julij 2013.

    če bi padla na glavo ne bi imela bolečin...

  • 13:54 19. Julij 2013.

    Če bi padla na glavo, bi bile posledice zanemarljive.

  • 13:35 19. Julij 2013.

    V kolikor bi bile bolečine hude, bi obiskala zdravnika, ker bi ga morala, da ji da nekaj proti bolečinam ozr, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.