Rebeka Dremelj se je slekla

Foto: Dejan Nikolič Rebeka Dremelj Foto: Dejan Nikolič Rebeka Dremelj Foto: Dejan Nikolič Rebeka Dremelj, naslovnica albuma
Ovita le v rjuho, v postelji z moškim, ki ni njen Sandi. Le kaj se dogaja z Rebeko?
Oglej si celoten članek

Rebeka Dremelj je pokazala, da ima zavidanja vredno postavo. Seksi fotografije pa niso nastale kot same sebi namen. Rebeka ima še en razlog, da se je slekla.

Konec meseca bo javnosti predstavila svoj novi album Best of me. Kot že sam naslov pove, je na plošči zbrala pesmi, ki so zaznamovale njeno kariero. Hkrati pa je bila to priložnost, da pokaže malce več sebe.

Tako so nastale zapeljive fotografije, na katere je pevka upravičeno ponosna. Krasijo tudi naslovnico njenega novega izdelka. "Fotografije se mi zdijo lepe, estetske, v neki meri celo umetniške in ne vem, zakaj jih ne bi uporabila za ovitek," je za Story povedala pevka. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • se mi zdijo izredno umetne te fotografije. če bi v živo tak zgledala ok dbest ampak ...je ta preskok med …

  • 16:20 18. Oktober 2014.

    a imata ta in verbotnova vsaj eno sliko brez photoshopa?

  • 09:48 18. Oktober 2014.

    Na koncu ji je ostala samo še gola rit, vse drugo je bilo že videno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.