Rebeka Dremelj svari pred temi goljufi

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Decembra so še bolj aktivni kot sicer …
Oglej si celoten članek

Lažni profili na družbenih omrežjih niso nič novega. Tovrstni zlikovci pa si najraje "izposodijo" fotografije in imena znanih osebnosti. Rebeka Dremelj zato svoje sledilce opozarja, naj ne nasedajo tovrstnim prevarantom. Ker se je tudi letošnji december odločila za obdarovanje svojih sledilcev in tako vsak dan v sodelovanju s poslovnimi partnerji podari nekaj lepega, je to še posebej mamljivo za različne prevarante.

Opozorila je, da bo dobitnike nagrad razglasila le pod objavami na svojem Facebook profilu. Nobenemu izmed nagrajencev ne bo pošiljala zasebnih sporočil, zato naj bodo sledilci še posebej previdni in ne nasedajo tovrstnim lažnim sporočilom, ki včasih zahtevajo celo številko bančne kartice. Prav številka računov in pin številka ter različna gesla so podatki, ki jih nikoli ne delite in so, v primeru, da to od vas preko zasebnih sporočil kdo zahteva, znak, da gre za spletno prevaro.

Sicer pa Rebeka svojih oboževalcev v decembru ne obdaruje le na Facebooku, pač pa je skupaj s pevcem Sebastjanom posnela tudi čisto novo božično skladbo. Kmalu se odpravlja na Finsko k Božičku, kamor z veseljem odnese tudi vaše pismo ali pisma vaših otrok. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:33 4. December 2021.

    Bila je še lepša pri petih letih, pogrešam te slikice, alipa te iz zadnjega obdobja, kjer izgleda kot pujsika.

  • 08:32 4. December 2021.

    spet beden PR .. pa kaj res ne znate drugače zapakirati reklame? Eh Rebeka Rebeka ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.