Rebeka obljublja šokantne detajle

Foto: Žurnal24 Rebeka je na letošnji Emi predstavila novo pesem Brez obraza. (Foto: Boštjan Tac
Rebeka Dremelj nam je zaupala občutke ob prejetju balkanskega oskarja, kaj si misli o šovu Slovenija ima talent in ali bo šla v prihajajoči glasbeni komediji Do nazga res do konca.
Oglej si celoten članek

Pred kratkim ste v Banja Luki prejeli balkanski oskar popularnosti. Kaj to pomeni za vašo glasbeno kariero?
Meni ta nagrada veliko pomeni predvsem zato, ker leto in pol truda na Balkanu ni bilo spregledano in so me dejansko opazili. To mi pomeni največ. Kar se tiče glasbene kariere, pa ne morem trditi, da mi veliko pomeni, saj še nisem izdala albuma. Je pa res, da trenutno delam balkanski album, ki bo izšel septembra.

Je nagrada dokaz, da vam na Balkanu posvečajo več pozornosti kot pri nas?
Ne bi rekla, da mi posvečajo več pozornosti, saj v 99 odstotkih živim samo od Slovenije. Je pa res, da so pri nas glasbene nagrade takšne, kakršne so. V bistvu imamo samo viktorje, pa še tu se nagrade vedno delijo enim in istim. Sama vedno poudarjam, da če si je kdo v preteklosti zaslužil viktorja, je to Jan Plestenjak ali pa mogoče Magnifico. In to so ljudje, ki še nikoli niso dobili nobenega.

Je šel letošnji viktor za najboljšega glasbenega izvajalca v prave roke?

O tem ne morem veliko povedati, saj Siddharte zadnje mesece nisem spremljala, zato ne morem trditi, ali so si ga zaslužili ali ne. Mi je bil pa zelo všeč govor Dragana Buliča, ki je na glas povedal tisto, kar mnogi mislimo, pa si nihče ne upa povedati na glas.

Boste spremljali resničnostni šov Slovenija ima talent?
Ja, že to nedeljo sem ga. Meni so takšne zadeve zelo všeč, gledala sem tudi Britain's Got Talent. Zelo mi je všeč, kako so se lotili slovenskega, v samem šovu nisem našla nobenega motečega faktorja, kar me je zelo presenetilo.

Foto: Žurnal24

Se vam zdijo sodniki pravi za to vlogo?
Ja, vsi trije so mi zelo všeč. Brane Kastelic mi je že od nekdaj zelo simpatičen, Lucienne Lončina poznam že dolgo, saj mi je za Eurosong napisala angleško verzijo pesmi Vrag naj vzame, Branko Čakarmiš pa je tudi stari znanec. Zelo mi je všeč, kako so si razdelili vloge simpatičnega, strogega in enega vmesnega člena.

Trenutno se pripravljate na vlogo v glasbeni komediji Do nazga. Kako je prišlo do sodelovanja?
Približno pred dvema letoma sem igrala v nekem amaterskem gledališču, v neki komediji in s to predstavo smo nastopili tudi v Grosupljem, kjer me je opazila direktorica Špas teatra Urška Alič Flajnik. Ona mi je takrat dejala, da me bo poklicala, ko bodo imeli kaj primernega zame. In res so me, prišla sem na avdicijo in Pograjc (režiser, op. a.) je rekel, da bi bilo fajn, če bi bila zraven.

Kaj lahko gledalci pričakujemo, nam lahko kaj namignete?
Vse kar vam lahko rečem je, da bo predstava ena "ornk" komedija, kjer se ne boste mogli nehati smejati. Vključenih je cel kup šokantnih detajlov in verjamem, da nihče od gledalcev ne bo odšel ravnodušen.

Pred leti ste na tržišče poslali svojo linijo spodnjega perila. Kako je zdaj s tem?
Še vedno sem lastnica blagovne znamke, ampak se sama s tem ne ukvarjam več. Pred dvema letoma sem celotno stvar prepustila Makedoncem, oni so tudi v Skopju odprli trgovino Rebeca's Dream in zato sem te zadeve prepustila njim. Sama enostavno nimam časa, saj delam dva albuma, enega za balkanski in enega za slovenski trg, poleg tega pa sem še del omenjene predstave. Nisem prodala blagovne znamke, prodala sem samo kolekcijo, tako da se bom mogoče v prihodnosti spet lotila tega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.