Rebeka obožuje živalske

Foto: Žurnal24 torbiva Foto: Ana Fetih viktorji Foto: mediaspeed Sandi Škaler in Rebeka Dremelj, Foto: Žurnal24 viktorji, Rebeka Dremelj
Opazite podobnost Rebekinih modnih detajlov z letošnje in lanske podelitve Viktorjev? Poleg podobne torbice je nosila tudi podobni masivni zapestnici.
Oglej si celoten članek

Rebeka očitno stavi na živalske vzorce, saj se torbica z letošnje podelitve viktorjev na hitro ni veliko razlikovala od tiste, ki jo je nosila lani, prav tako je obakrat k njej kombinirala masivno kovinsko zapestnico. Lani majhna in z opaznimi pisanimi kristalnimi detajli, letos velika in enostavna, obakrat pa z leopardjim vzorcem. Katera vam je bolj všeč?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.