Rebeka prejela oskarja popularnosti

Foto: Žurnal24 Rebeka Dremelj
Slovenska pevka Rebeka Dremelj je v torek v Banjaluki prejela oskarja popularnosti Republike Srpske.
Oglej si celoten članek

Priljubljena pevka Rebeka Dremelj je v torek v Banjaluki prejela nagrado, in sicer oskarja popularnosti Republike Srpske. "Vesela sem. Sem pa že vnaprej vedela, da ga bom dobila, ker so me poklicali in mi povedali," nam je razložila.

Nagrade pa ni dobila prvič, saj ga je prejela že lani za mlado nado. Lansko leto je dobila tudi oskarja v Sarajevu, imenovanega BH muzički oskar.

Poleg nagrade je bila prijetno presenečena tudi nad odzivom publike ob njeni izvedbi pesmi Čarobni zagrljaj: "Nad tem, da me poslušajo v Bosni in Sarajevu, nisem presenečena. Sem pa presenečena, da me poslušajo v Banjaluki, glede na to, da je to Republika Srbska. Prišla sem na oder in ko sem začela peti refren, je cela dvorana pela z mano. Res sem bila zelo zadovoljna," nam je zaupala.

Dogodku so prisostvovala tudi nekatera znana imena, kot so Crvena Jabuka, ki so prejeli nagrado za pop skupino godine, Neda Ukraden, Jelena Karleuša ter drugi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.