Rebeka se je odzvala na kritike

Foto: Facebook Rebeka Dremelj
Foto: Facebook Rebeka Dremelj
Na Rebeko Dremelj so, potem ko je na Facebooku objavila fotomontažo sebe in Tita, letele kritike.
Oglej si celoten članek

Ker je zdravstveno stanje Jovanke Broz skrb vzbujajoče, se je marsikdo spotaknil ob fotomontažo, ki jo je Rebeka Dremelj objavila na Facebooku. Na fotografiji Tita in Jovanke je obraz Titove žene zamenjala s svojim, kar so opazili tudi mediji na območju nekdanje Jugoslavije. Kot piše Nova, je bila Rebekina šala smešna njenim oboževalcem, številnim pa se je zdela neprimerna, saj se Jovanka bori za svoje življenje.

Rebeka se je na kritike odzvala in razložila, zakaj je fotomontažo objavila: "Žal mi je, da se je to zgodilo ob nepravem času. Pesem, v kateri omenjam Tita in Jovanko, in to na popolnoma hudomušen način, je načrtovala že kar nekaj časa, veliko pred poslabšanjem Jovankinega stanja. In seveda nisem človek, ki bi se želel iz tragedije drugih norčevati.“

Rebeka je dodala, da si niti v sanjah ni predstavljala, da bo fotografija dvignila toliko prahu. Tudi besedila pesmi, ki govori o Titu in Jovanki, ne namerava spreminjati. "Poleg tega, roko na srce, se ustvarja škandal, besedilo pesmi pa sploh še ni znano,“ je za Novo še povedala naša pevka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 14:58 9. Oktober 2013.

    Tito je imel okus za lepe ženske ;)

  • 14:41 8. Oktober 2013.

    Prah je pa dvignila, pa ne z nago ritjo kot druge v šov biznisu....

  • 23:33 7. Oktober 2013.

    Tole o pesmi si je zmislila tko na hitro da je že smešno, zraven pa še pove da se niti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.