Rebeka še pred poletjem pred oltar

Foto: Mediaspeed.net Rebeka in Sandi sta par že 10 let.
Rebeka Dremelj bo junija postala gospa Škaler.
Oglej si celoten članek

Rebeka Dremelj je Žurnalu24 že na začetku meseca namignila, da bo Sandi morda postal mož. Da bo res še letos poroka, natančneje junija, je zdaj potrdila za revijo Story.

Postavna pevka in njen mirni fant, ki se svetu blišča in slave uspešno izogiba, sta par že deset let. Kot je za omenjeno revijo povedala Rebeka, se kljub temu še nista naveličala drug drugega. To bi bilo sicer tudi zelo težko, saj je naša temnolasa lepotica veliko zdoma. Kakorkoli že, golobčka sta že izbrala lokacijo poroke, ki pa je ne želita izdati. Prav tako tudi ne podrobnosti o Rebekini poročni obleki, ki naj bi bila že v izdelavi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.