Rebeka se veseli koncerta

Foto: Žurnal24 131208_despot_rebeka3
13. novembra bo na Gospodarskem razstavišču nastopil Halid Bešlič, z njim pa tudi Rebeka Dremelj, ki nam je zaupala več podrobnosti o sodelovanju.
Oglej si celoten članek

"Jaz sem zadnje čase veliko na poti, v bistvu sem se prej spoznala z njegovim menedžerjem kot z njim samim, beseda je dala besedo in kasneje so me povabili na sodelovanje v Ljubljani. Z njim bom odpela en komad in nato še enega svojega," pravi Rebeka in priznava, da Bešliča pravzaprav ne pozna dobro: "Slišala pa sem veliko lepih stvari o njem. Bosanci pravijo, da je on edina medijska osebnost, katerega imajo vsi radi. Ko sem ga le spoznala, sem videla, da je po vsej verjetnosti res tako, ker je zelo topla oseba. Oddaja zelo pozitivno energijo, ni zakompliciran. Meni je zelo všeč."

Tudi v prihodnosti ju bomo morda še videli nastopati skupaj: "Za naprej so mi že rekli, če bi nastopala v Banjaluki kot gostja na njegovem koncertu. Glede tega se moram še odločiti. Mogoče bova kdaj v prihodnosti posnela kakšen duet ali sodelovala na koncertih, bomo videli."

Halid bo v naši prestolnici nastopil v sklopu svoje jesenske turneje. Slišali boste lahko uspešnice, kot so Dvadesete, Miljacka, Stiglo je proljeće, Malo je malo dana, Stara kuća, Požuri, Prvi poljubac, Sviraj nešto narodno in Zlatne strune.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.