Rebeka si je poročni prstan vtetovirala

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Rebeka Dremelj in njen soprog Sandi si nista izmenjala poročnih prstanov.
Oglej si celoten članek

Foto: mediaspeed Rebeka Dremelj Ker Rebeka Dremelj in njen Sandi nista imela ne časa in ne volje hoditi od zlatarne do zlatarne, sta si omislila vtetovirana poročna prstana. Rebekin prstanec krasi črka S, Sandijev pa R. Poleg črke pa jima je tetovator na prst ovekovečil tudi znak jing jang.

"Sandi zaradi svojega dela ne more nositi poročnega prstana in tako sva se preprosto odločila za tatu. To sva storila 14 dni pred poroko in šele zdaj prstana dobivata pravo podobo," je Rebeka povedala za revijo Story in dodala, da je bilo tetoviranje zelo boleče, zato tatu ni narejen čisto okoli prsta.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.