Rebeko Dremelj presenetila mama Luke Dončića

Foto: C.R.
Foto: C.R.
Rebeka Dremelj in Mirjam Poterbin sta dolgoletni prijateljici.
Oglej si celoten članek

Rebeka Dremelj je na oddajo v živo vsak teden vabila svojo prijateljico Mirjam Poterbin, a ker se Mirjam trenutno mudi v Madridu pri sinu Luki Dončiću, ji to žal ni uspelo. Zato se je z ekipo dogovorila, da Rebeko preseneti na petkovih studijskih vajah. Mirjam si je na skrivaj ogledala Rebekin trening, nato pa jo presenetila. Pevka je od veselja vpila, pravijo na POP TV. 

"Z Mirjam se poznava že 20 let. Lepa gesta, da me je prišla obiskat, ko je priletela iz Španije. Zelo sem bila vesela, da jo vidim. Šli sva na kosilo, nato pa se je Mirjam vrnila," je za Žurnal24 povedala Rebeka, ki se v šovu še vedno bori za zmago. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.