Rebrca z arašidovim maslom

Foto: Norbert Tutschek
Foto: Norbert Tutschek
Piknik popestrite z rebrci, ki jim prav poseben okus doda arašidovo maslo.
Oglej si celoten članek

Za rebrca z arašidovim maslom potrebujete:

  • 1 kg svinjskih rebrc
  • 1 1/2 jedilne žlice arašidovega masla
  • 2 jedilni žlici paradižnika (najboljše narezanega na koščke ali iz konzerve)
  • 2 jedilni žlici javorjevega sirupa
  • 2 jedilni žlici tabasca (rdečega)
  • sol

Postopek priprave pa preberite tukaj:

Recept preberite na Jazkuham.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.