Recesija kriva za večjo prodajo seks igračk

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V zadnjem času naj bi se po svetu znatno povečala prodaja spolnih igračk. Za to naj bi bila kriva recesija.
Oglej si celoten članek

Recesija je udarila po vseh, le po prodajalcih vročih igračk ne. Poročajo namreč, da se je prodaja seks igračk v zadnjem času znatno povečala. Spletna trgovina lovehoney.com, na primer, poroča o kar 50-odstotnem dvigu prodaje.

Raziskava revije Fabulous je pokazala, da ljudje nimajo denarja za zmenke in žuriranje in zato ostajajo doma. Namesto za družabne pijače in gorivo tako raje zapravljajo za seksi spodnje perilo in spolne igračke. Najbolje naj bi šle v promet lisice, preveze za oči in seksi spodnjice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.