Reese Jaka zamenjala za Jamesa

Foto: Žurnal24 James je Reese, kot kaže, osvojil s svojimi baladami in nosljatim glasom.
Igralka Reese Witherspoon naj bi bojda podlegla čarom britanskega pevca Jamesa Blunta, potem ko ga je spoznala na enem od njegovih koncertov v Los Angelesu.
Oglej si celoten članek

Zvezda filma Hoja po robu in pevec, ki je zakrivil sladkobno balado You're Beautiful, naj bi se ujela nemudoma, ko sta se prejšnji mesec spoznala po njegovem koncertu v losangeleškem El Rey Theatre. " Reese je prišla s tremi prijateljicami in se napotila naravnost do bara. Sedele so za zasebno VIP-mizo, pile belo vino in dajale vtis, da se zabavajo," poroča neimenovani vir. "Videti je bila sproščena in srečna in ko je James končal nastop in vkorakal v bar, je Reese praktično stekla k njemu." Oskarjevka izpred dveh let naj bi se po tem le še smehljala in smejala, videti pa naj bi bilo, da je med njima odlična kemija: "Govorila mu je, kako ji je všeč njegova glasba, in bilo je zelo očitno, da hoče imeti nekaj z njim. Nedvomno sta se ujela."  

Enaintridesetletna igralka se je pred kratkim tudi uradno ločila od Ryana Phillippa, s katerim ima dva otroka, osemletno hčerko Avo in triletnega sina Deacona. Reese so sicer še pred kratkim romantično povezovali z njenim soigralcem iz filma Rendition Jakom Gyllenhaalom, a par naj bi se že razšel. Triintridesetletni Blunt je osvojil že kopico lepotic, vključno s supermodelom Petro Nemcovo, Paris Hilton, Lindsay Lohan in britansko različico Paris Hilton, Taro Palmer-Tomkinson. Pred kratkim so ga opazili pri večerji z igralko Kate Bosworth, kar je podžgalo govorice, da se je svetlolaska razšla z britanskim modelom Jamesom Rousseaujem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.