Reese je neroda leta!

Foto: Flynet Reese Witherspoon Foto: Flynet Reese Witherspoon Foto: Flynet Reese Witherspoon Foto: Flynet Reese Witherspoon Foto: Flynet Reese Witherspoon
Igralka Reese Witherspoon več kot očitno spada med velike nerode, najnovejša pridobitev je poškodba mezinčka.
Oglej si celoten članek

Reese Witherspoon je spet poškodovana. Tokrat si je zlomila mezinček, ki trenutno počiva v modri opornici. To je že tretja poškodba letos. Maja si je nerodna igralka zvila gleženj, septembra pa jo je med tekom zbila 84-letna voznica, pri čemer jo je igralka odnesla le z modrico okoli očesa.

Poleg številnih nezgod je zvezdnica pred kratkim izdala, da trpi tudi za številnimi fobijami. Nerazumno se boji predvsem potovanj: "Včasih nisem nikoli potovala, pred petimi leti me je bilo groza potovanj. Trpela sem za številnimi fobijami, med drugim sem se bala pustiti otroke same. Še zdaj nimam najboljšega občutka," je povedala.

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.