Reese je poročena!

Foto: Žurnal24 Reese Witherspoon Jim Toth Foto: Žurnal24 Poroka, Reese Witherspoon, Jim Toth Foto: Žurnal24 Poroka, Reese Witherspoon, Jim Toth Foto: Žurnal24 Poroka, Reese Witherspoon, Jim Toth Foto: Žurnal24 Poroka, Reese Witherspoon, Jim Toth Foto: Žurnal24 Poroka, Reese Witherspoon, Jim Toth Foto: Žurnal24 Poroka, Reese Witherspoon, Jim Toth
Na zasebnem posestvu se je daleč od oči javnosti poročila hollywoodska igralka Reese Witherspoon.
Oglej si celoten članek

Z oskarjem nagrajena igralka Reese Witherspoon je v soboto dahnila svoj usodni da. Njen srečni izbranec je štiridesetletni Jim Toth, s katerim je skupaj dobri dve leti, zaročila pa sta se decembra lani.

Mladoporočenca sta poročno slavje pripravila na njenem domu v Kaliforniji. Dvajsetminutni obred se je začel z rahlo zamudo, pred tem pa so svati uživali na enourni zabavi. Nevesta, ki je nosila obleko Monique Lhuillier, se je do oltarja sprehodila ob spremljavi pesmi Here Comes the Bride.

Med 120 povabljenimi svati so bili le ožji člani družine in prijatelji. Poleg njenih dveh otrok, enajstletne Ave in sedemletnega Deacona, je Reese povabila še kolege Renée Zellweger, Salmo Hayek, Tobeyja Maguireja, Roberta Downeyja Jr. s soprogo Susan ter Alysso Milano in njenega moža Davida Bugliarija.

Poročno slavje je bilo na njenem posestvu v mestu Ojai, ki je 145 kilometrov severno od Los Angelesa. Pravi mali ranč, kjer ima veliko vrta, konjev, oslov, prašičev, koz in kokoši, je za igralko že več let pribežališče pred hollywoodskim bliščem.

Za Reese je to druga poroka. Od leta 1999 do 2008 je bila poročena z Ryanom Phillippom, s katerim ima dva otroka. Po ločitvi se je tri leta videvala z igralcem Jakom Gyllenhaalom.

Njena otroka Ava in Deacon sta se z njenim novim možem ujela že na začetku. "Jim je družinski človek in to je vse, kar si je Reese želela," je povedal vir.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.