Reese zavrnila snubitev

Foto: Žurnal24 Simpatična igralca sta se razšla. (Foto: Flynet/JLP)
Reese Witherspoon, ki se že nekaj časa videva z Jakom Gyllenhaalom, naj bi zavrnila njegovo ženitno ponudbo.
Oglej si celoten članek

Igralka Reese Witherspoon, ki se je pred kratkim tudi uradno ločila od svojega nekdanjega moža Ryana Philippa, ni bila ravno prepričana, ali si želi znova skočiti v zakon. Sicer je noro zaljubljena v Jaka Gyllenhaala, vendar se zanjo vse skupaj prehitro odvija, je povedal neki vir.

Misel na poroko je zanjo v tem trenutku prenagla. Ima dva majhna otroka, triletnega Deacona in osemletno Avo, ki ju z ničimer ne želi razburiti ali zmesti. Znano je še, da je minilo kar nekaj časa, preden je Jaka predstavila svojima otrokoma, saj ni želela, da bi vedela zanj, dokler ni njuna zveza postala resna.

Jake in Reese sta se spoznala na snemanju njunega novega filma Rendition v začetku leta, od takrat pa sta neločljiva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.