Reese že uživa na medenih tednih

Foto: Žurnal24 Reese Witherspoon Jim Toth
Še ne dva tedna po poroki se novopečena zakonca Reese Witherspoon in Jim Toth že razvajata na medenih tednih.
Oglej si celoten članek

Reese Witherspoon in Jim Toth sta se kmalu po poroki odpravila na poročno potovanje. Izbrala sta si obmorsko državo Belize ob Karibskem morju, je za People povedal vir.

"Nista zaprosila za posebni tretma, z letala sta izstopila kot navadna turista, čakala v vrsti za pregled in na prtljago," je povedal očividec na letališču. S seboj sta vzela tudi njena otroka iz prvega zakona, enajstletno Avo in sedemletnega Deacona.

Po navedbah virov se družina ne obnaša čisto nič zvezdniško, temveč so videti kot pravi turisti. Paparaci so jih ujeli na sprehodu, med nakupovanjem spominkov in obisku drugih turističnih znamenitosti. "Videti so kot prava srečna družina. Otroka očitno z Jimom nimata nobenih težav."

Počitnice pa se bodo hitro končale. Zakonca že čakajo delovne obveznosti v Los Angelesu – Jim dela za podjetje CAA, Reese pa bo promovirala svoj novi film Voda za slone, ki bo kmalu prišel na velika platna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.