Reeves na novo odbito potovanje

Foto: Žurnal24 Bill in Ted se vračata. (Foto: Youtube)
Nenavadne dogodivščine na potovanju Billa in Teda bodo dobile še tretje nadaljevanje.
Oglej si celoten članek

Po dveh odbitih komedijah Bill & Ted's Excellent Adventure (1989) in Bill & Ted's Bogus Journey (1991), kjer glavna junaka (Keanu Reeves in Alex Winter) poskušata potovati s pomočjo časovnega stroja, se obeta še tretje nadaljevanje. Nadaljevalo se bo tam, kjer se drugi del konča.

Scenarij je že skoraj končan, je potrdil Reeves in dodal, da se oboževalci že lahko veselijo novih pustolovščin. Reeves, ki je upodobil Teda, je za MTV še povedal: "Ko smo se zadnjič dobili, naj bi Bill in Ted napisala pesem, ki bi rešila svet, a to se ni zgodilo. Zdaj sta tako postala nekako obsedena, da to naredita. Tukaj je še čas in morata se vrniti v preteklost."

Pozabil pa je omeniti starost glavnih igralcev, ki sta od prejšnjih dveh filmov starejša skoraj dve desetletji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.