Refleksoterapija ogreje noge

Foto: Žurnal24 noge, postelja Foto: Žurnal24 noge, ženska, vaje Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 noge, spa, stopala
Nizke temperature prinašajo neprijeten občutek mrzlih nog, ki jih nikakor ne morete ogreti. Vzrokov je lahko več.
Oglej si celoten članek

 

Vzrokov mrzlih nog je ponavadi več, in dokler se ti ne odpravijo, je vsaka terapija učinkovita samo, dokler se izvaja kolikor toliko redno.
Tadeja Virant, refleksoterapevtka

 

"Mrzle noge kažejo določeno neravnovesje v telesu, energija ne kroži," pravi refleksoterapevtka Tadeja Virant. Ponujamo vam nekaj nasvetov, da bodo vaše noge tople tudi pozimi.

Izogibajte se soli
Krvni obtok lahko poživite tudi s pekočo ali začinjeno hrano. Najmočnejše učinke naj bi imela paprika, in sicer zaradi učinkovine kapsaicin. Ljubitelji sladkega posezite po cimetu, za vse pa je priporočljivo izogibanje soli.

Kako lahko še drugače ogrejete mrzle noge, si oglejte v galeriji.

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.