Reggae in 'rainsplash'

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Od srede do nedelje se je ob sotočju Tolminke in Soče odvijal Reggae Riversplash. Festival je gostil velika imena reggae glasbe.
Oglej si celoten članek

Na drugem – Sound System odru smo imeli priložnost slišati mojstra duba Mad Professorja in Ariwa Possie Crew , J-Stara in Mc Honey Browna ter številne druge. Sound System je bil letos postavljen nasproti glavnega odra, zato so se organizatorji lahko pohvalili z do zdaj najbolj številčnim obiskom tega odra. Vendar smo pogrešali glasbo tudi na plaži, česar smo bili vajeni pretekla leta. Zato pa na festivalu nismo pogrešali kulinaričnih dobrot, saj smo si lahko postregli z domačimi dobrotami (joto, palačinkami), hitre hrane pa niti nismo iskali.

Kljub nekaj kapljicam dežja in malce nižjim temperaturam je bilo ozračje napolnjeno s pozitivnimi vibracijami. Organizator je vseeno izrazil željo, da bi se v prihodnjih letih lahko vpeljalo tudi obfestivalske dejavnosti. Tudi mi držimo pesti, da bo tako. Morda se bo potem Riversplash znebil oznake oaza opojnih substanc in postal uveljavljen festival reggae kulture.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.