Regina ni več med rezervami

Foto: Žurnal24 (Foto: Borut Cvetko/Mediaspeed.net)
Strokovna komisija Slovenske popevke se je že pred enim mesecem odločila, kateri izvajalci se bodo letos potegovali za zmago, zdaj pa sporočajo, da pevka Regina ni več med rezervami.
Oglej si celoten članek

Strokovna komisija je v dveh krogih sprva izbrala devet skladb, ki se bodo predstavile na letošnji Slovenski popevki. Ob tem pa so k sodelovanju povabili še tri izvajalce, s katerimi bi zapolnili manjkajoči nabor skladb (10., 11. in 12. skladbo), ki se bodo predstavile na prireditvi septembra.

 

Zdaj so sporočili, da so zapolnili le eno mesto, in sicer ga je zasedla pevka Regina, ki je bila na prvotnem seznamu komisije uvrščena med rezervne skladbe. Na letošnji popevki se bodo torej predstavili sledeči izvajalci:

 

1. Danes si sam – Slavko Ivančič

2. 205 korakov – Cole Moretti

3. In si tu – Anika Horvat

4. Naj traja – Rudi Bučar

5. Ne sanjaj kril – Lea Likar

6. Prebujena – Nuška Drašček

7. Sam – Matjaž Jelen

8. Sončna hiša – Samo Budna

9. Tukaj si – Marko Vozelj

10. Tebe ni – Regina

 

Ker je bila Reginina skladba do sedaj prva med rezervnimi skladbami, so jo po ponovnem poslušanju uvrstili na seznam izvajalcev, izpraznjeno mesto med rezervami pa je strokovna komisija namenila naročeni skladbi. To bo zapela skupina Eroika. Rezervne skladbe so:

 

1. Eroika

2. Ko te ni – Iva Stanič

3. V modri galaksiji – Nina Košir

4. Grafit – Sash

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.