Reginini nasveti za srečen zakon

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Pevka Regina to poletje slavi tako zasebno kot poslovno.
Oglej si celoten članek

Regina, ki letošnje poletje osvaja s hitom Pokliči ljubezen, svojega moža Aleksandra, s katerim sodeluje tudi na glasbenem področju, osvaja že mnogo let, letos pa praznujeta že osemnajsto obletnico poroke. "Pri nama je obletnica vsak dan, tako da tisti dan ni nič posebnega, takrat sva se zaobljubila, skupaj pa sva bila že veliko prej," nam je zaupala pevka.

Regina sicer priznava, da ni vse vedno le rožnato, a da je ključna vztrajnost: "To je približno tako, kot pluti z barko po morju. Imaš lepo vreme, razburkano morje ali brezvetrje, a dejstvo je, da se moraš vedno potruditi. Kadar ni vetra, ga moraš pač narediti, vklopiti vse motorje in potem gre naprej. Ključna je vztrajnost, danes je težava pri zvezah, da pari prehitro izgubijo voljo in energijo. V zvezo moraš veliko vlagati."


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.